Transport  gratuit  pentru  comenzile  Orange  Valley  de  peste  250  RON.  Transport  gratuit  pentru  comenzile  Frootya  de  peste  150  RON.  Comanda  chiar  acum  pentru  un  discount  de  4,5%!  Produsele  de  la  Orange  Valley  nu  pot  fi  adaugate  in  acelasi  cos  cu  cele  de  la  Frootya.   
Oferta  PROMOTIONALA  in  orasele  Bucuresti  si  Sibiu!  Contacteaza-ne  pentru  intra  in  posesia  unui  VOUCHER de cumparaturi!  CLICK  AICI! 
suc de mere cu catina

Suc de mere cu cătină 3L

49.00 Lei

Cu noul nostru produs, Suc de Mere și Cătină, pasiunea pentru băuturi naturale și autenticitate se întâlnește cu proprietățile nutritive excepționale ale două ingrediente minunate.

Experimentează armonia gusturilor în acest amestec plin de viață și energie, gândit să îți îmbogățească dieta și să aducă o notă de prospețime în fiecare zi!

Ce Îți Oferă Acest Suc de Mere cu cătină?

  • 🌞 Vitaminizare și Revigorare: Bucură-te de beneficiile vitaminei C din cătină și de antioxidanții din mere pentru a-ți proteja și stimula organismul.
  • 🍹 Aromă Unică: Merele aduc o dulceață fină, iar cătina un strop de savoare acidulată, creând un echilibru gustativ perfect.
  • 💖 Inimă Bună: Consumul regulat de mere și cătină poate susține sănătatea inimii și a sistemului circulator.

Un Strop de Iubire din Natură:

  • 🌿 Pur și Natural: Sucul nostru este obținut fără aditivi sau conservanți, păstrând intacte calitățile nutriționale și gustative ale ingredientelor.
  • 🌱 Sursă de Energie: Răsfață-te cu o doză de vitalitate ce emană din combinația aceasta dulce și ușor acră, revitalizându-ți corpul și spiritul.

Cum să Te Bucuri de Acest Elixir:

  • 🌅 Propune-ți să începi fiecare dimineață cu un pahar de suc, pentru a-ți stimula corpul și a te pregăti pentru ziua ce urmează.
  • 🥤 Adaugă-l în smoothie-uri sau cocktail-uri pentru un plus de aromă și prospețime.
  • 🍨 Experimentează-l în diverse rețete de deserturi și sosuri, pentru a te bucura de o notă interesantă și de un plus de nutrienți.

Descoperă Puterea Combinată a Merelor și Cătinei!

Noul nostru Suc de Mere și Cătină este nu doar o băutură, ci o invitație de a explora și aprecia bogățiile naturii, într-o formă delicioasă și reconfortantă. Fiecare sticlă este plină de promisiunea unei zile mai luminoase și a unui moment de răsfăț ce poate fi savurat oricând ai nevoie de o pauză plină de vitalitate.

Îndrăznește să îți oferi momente de bine cu FROOTYA și să pășești într-o lume unde gustul întâlnește sănătatea, în fiecare pahar! 🥂🍏🌟

Eu sunt sanatos Magazin Cos Cont Cauta