Transport  gratuit  pentru  comenzile  Orange  Valley  de  peste  250  RON.  Transport  gratuit  pentru  comenzile  Frootya  de  peste  150  RON.  Comanda  chiar  acum  pentru  un  discount  de  4,5%!  Produsele  de  la  Orange  Valley  nu  pot  fi  adaugate  in  acelasi  cos  cu  cele  de  la  Frootya.   
Oferta  PROMOTIONALA  in  orasele  Bucuresti  si  Sibiu!  Contacteaza-ne  pentru  intra  in  posesia  unui  VOUCHER de cumparaturi!  CLICK  AICI! 
3x sfecla

3 x Suc de Sfeclă Roșie - Pachet PROMO 9L

177.00 Lei
141.77 Lei

Optează pentru vitalitate cu pachetul „3 x Suc de SFECLA ROȘIE 3L” de la FROOTYA!

Beneficiază de o cură de 3 luni cu acest elixir al sănătății, bogat în vitamina C, care te însoțește către un stil de viață vibrant și energic.

🌟🍅 Energizează-ți Zilele cu Pachetul FROOTYA de Suc de Sfeclă Roșie! 🍅🌟

Descoperă puterea detoxifiantă și revitalizanta a sfeclii roșii cu pachetul 3 x Suc de Sfeclă Roșie 3L. Acest pachet este conceput pentru a-ți oferi beneficiile remarcabile ale sfeclii, inclusiv îmbunătățirea performanței sportive și susținerea sănătății sistemului circulator.

Ce Găsești în Acest Pachet:

📦 3 Bag in Box-uri de Suc de Sfeclă Roșie, fiecare având 3L: O soluție ideală pentru a te bucura de proprietățile sfeclii pe durata întregii cure.

Privilegiile Acestei Selecții:

🚀 Performanță și Vitalitate: Sfecla roșie este cunoscută pentru capacitatea sa de a îmbunătăți oxigenarea sângelui și a crește performanța fizică. 💰 Investiție în Sănătatea Ta: Alege acest pachet pentru avantaje economice și pentru a te asigura că ai parte de o alimentație sănătoasă. 🎯 Continuitate în Beneficii: Prin consumul regulat de suc de sfeclă roșie, vei sprijini funcționarea optimă a corpului tău. 🍃 Naturalețe și Puritate: Savurează gustul și beneficiile sfeclii roșii, fără compromisuri aditive sau conservanți.

Modalități de a te Bucura de Sucul de Sfeclă Roșie:

🌅 Energie Pură de Dimineață: Începe-ți ziua cu un pahar de suc de sfeclă roșie pentru un boost de vitalitate și sănătate. 🎉 Creativitate în Mixologie: Integrează sucul în băuturile tale pentru un plus de culoare și valoare nutritivă. 🍨 Inovație în Rețete: Adaugă un gust deosebit și beneficii în preparatele tale culinare, de la deserturi la sosuri.

Optează pentru pachetul 3 x Suc de Sfeclă Roșie 3L de la FROOTYA și transformă fiecare zi într-o oportunitate de a te bucura de sănătate și gust! 🌞🥂 Lasă-te inspirat de fiecare sorbit și descoperă forța naturii în cea mai sănătoasă formă a sa!

Eu sunt sanatos Magazin Cos Cont Cauta