Transport  gratuit  pentru  comenzile  Orange  Valley  de  peste  250  RON.  Transport  gratuit  pentru  comenzile  Frootya  de  peste  150  RON.  Comanda  chiar  acum  pentru  un  discount  de  4,5%!  Produsele  de  la  Orange  Valley  nu  pot  fi  adaugate  in  acelasi  cos  cu  cele  de  la  Frootya.   
Oferta  PROMOTIONALA  in  orasele  Bucuresti  si  Sibiu!  Contacteaza-ne  pentru  intra  in  posesia  unui  VOUCHER de cumparaturi!  CLICK  AICI! 
3x rodie

3 x Suc de RODIE - Pachet PROMO 9L

327.00 Lei
261.92 Lei

Optează pentru vitalitate cu pachetul „3 x Suc de RODIE 3L” de la FROOTYA!

Beneficiază de o cură de 3 luni cu acest elixir al sănătății, bogat în vitamina C, care te însoțește către un stil de viață vibrant și energic.

🌟🍇 Energizează-ți Zilele cu Pachetul FROOTYA de Suc de Rodie! 🍇🌟

Cu pachetul 3 x Suc de Rodie 3L, descoperă puterea antioxidanților și a nutrienților care te vor revigora și îmbunătăți sănătatea. Acest pachet special este conceput pentru a-ți oferi gustul unic și beneficiile rodiei, cunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire și de susținere a inimii.

Ce Găsești în Acest Pachet:

📦 3 Bag in Box-uri de Suc de Rodie, fiecare având 3L: Asigură-te că ai suficient suc pentru a te bucura de beneficiile sale pe termen lung.

Privilegiile Acestei Selecții:

🚀 Sănătate Antioxidantă: Rodia este o sursă bogată în antioxidanți, care protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi. 💰 Valoare Adăugată: Acest pachet îți oferă economii semnificative, permițându-ți să te bucuri de un produs de calitate la un preț avantajos. 🎯 Dedicație pentru Binele Tău: Continuitatea consumului de rodie sprijină sănătatea inimii și îmbunătățește calitatea pielii. 🍃 Pur și Benefic: Savurează gustul natural și beneficiile rodiei, fără aditivi sau conservanți.

Modalități de a te Bucura de Sucul de Rodie:

🌅 Energie și Frumusețe de Dimineață: Începe-ți ziua cu un pahar de suc de rodie pentru a-ți revitaliza corpul și a-i oferi pielii un aspect radiant. 🎉 Creativitate în Mixuri: Experimentează-l în cocktail-uri sau alte băuturi pentru un plus de culoare și sănătate. 🍨 Arome Îndrăznețe în Bucătărie: Utilizează suc de rodie în deserturi sau sosuri, adăugând o notă exotica și beneficii nutriționale.

Descoperă deliciul și puterea rodiei cu pachetul 3 x Suc de Rodie 3L de la FROOTYA, și fă fiecare zi o sărbătoare a sănătății și gustului! 🌞🥂 Lasă-te cucerit de fiecare sorbit și explorează efectele pozitive ale naturii!

Eu sunt sanatos Magazin Cos Cont Cauta