Transport  gratuit  pentru  comenzile  Orange  Valley  de  peste  250  RON.  Transport  gratuit  pentru  comenzile  Frootya  de  peste  150  RON.  Comanda  chiar  acum  pentru  un  discount  de  4,5%!  Produsele  de  la  Orange  Valley  nu  pot  fi  adaugate  in  acelasi  cos  cu  cele  de  la  Frootya.   
Oferta  PROMOTIONALA  in  orasele  Bucuresti  si  Sibiu!  Contacteaza-ne  pentru  intra  in  posesia  unui  VOUCHER de cumparaturi!  CLICK  AICI! 
3x mere si aronia

3 x Suc de Mere cu Aronia - Pachet PROMO 9L

147.00 Lei
117.74 Lei

Optează pentru vitalitate cu pachetul „3 x Suc de MERE CU ARONIA 3L” de la FROOTYA!

Beneficiază de o cură de 3 luni cu acest elixir al sănătății, bogat în vitamina C, care te însoțește către un stil de viață vibrant și energic.

🌟🍏🌿 Energizează-ți Zilele cu Pachetul FROOTYA de Suc de Cătină cu Mere! 🍏🌿🌟

Cu pachetul 3 x Suc de Cătină cu Mere 3L, redescoperă combinația perfectă dintre dulceața merelor și puterea revitalizantă a cătinei. Această selecție exclusivă este creată pentru a-ți oferi un amestec unic de vitamine și antioxidanți, îmbunătățindu-ți sănătatea și energizându-te zi de zi.

Ce Găsești în Acest Pachet:

📦 3 Bag in Box-uri de Suc de Cătină cu Mere, fiecare având 3L: O soluție practică pentru a te bucura de această combinație nutritivă pe termen lung.

Privilegiile Acestei Selecții:

🚀 Vitalitate și Sănătate: Beneficiază de efectele antioxidante ale cătinei și de vitaminele din mere, care împreună contribuie la o stare de bine generală. 💰 Valoare și Conveniență: Economisește alegând acest pachet, care îți asigură un stoc constant de suc pentru o perioadă îndelungată. 🎯 Angajament pentru Binele Tău: Menține-ți sănătatea la cote înalte cu ajutorul acestui amestec delicios și benefic. 🍃 Natural și Curat: Delectează-te cu gustul autentic al merelor și cătinei, fără aditivi sau conservanți.

Modalități de a te Bucura de Sucul de Cătină cu Mere:

🌅 Energie și Gust de Dimineață: Începe fiecare zi cu un pahar de suc de cătină cu mere pentru un start energic și plin de vitamine. 🎉 Versatilitate în Mixuri: Integrează acest suc în băuturile tale pentru a adăuga o notă specială de gust și sănătate. 🍨 Creativitate în Bucătărie: Experimentează cu acest suc în deserturi sau sosuri, îmbogățindu-le cu arome unice și beneficii nutritive.

Descoperă pachetul 3 x Suc de Cătină cu Mere 3L de la FROOTYA și transformă fiecare zi într-o aventură gustativă și nutritivă! 🌞🥂 Bucură-te de fiecare sorbit și îmbrățișează puterea combinată a naturii pentru sănătatea ta!

Eu sunt sanatos Magazin Cos Cont Cauta