Transport  gratuit  pentru  comenzile  Orange  Valley  de  peste  250  RON.  Transport  gratuit  pentru  comenzile  Frootya  de  peste  150  RON.  Comanda  chiar  acum  pentru  un  discount  de  4,5%!  Produsele  de  la  Orange  Valley  nu  pot  fi  adaugate  in  acelasi  cos  cu  cele  de  la  Frootya.   
Oferta  PROMOTIONALA  in  orasele  Bucuresti  si  Sibiu!  Contacteaza-ne  pentru  intra  in  posesia  unui  VOUCHER de cumparaturi!  CLICK  AICI! 
3xaloe

3 x Suc de Aloe Vera - Pachet PROMO 9L

417.00 Lei
334.00 Lei

Optează pentru vitalitate cu pachetul „3 x Suc de ALOE VERA 3L” de la FROOTYA!

Beneficiază de o cură de 3 luni cu acest elixir al sănătății, bogat în vitamina C, care te însoțește către un stil de viață vibrant și energic.

🌟🌵 Energizează-ți Zilele cu Pachetul FROOTYA de Suc de Aloe Vera! 🌵🌟

Cu pachetul 3 x Suc de Aloe Vera 3L, bucură-te de proprietățile calmante și regeneratoare ale aloe vera. Această ofertă specială îți aduce hidratarea și îngrijirea necesară pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă și a pielii.

Ce Găsești în Acest Pachet:

📦 3 Bag in Box-uri de Suc de Aloe Vera, fiecare având 3L: Asigură-te că ai mereu la îndemână puterea hidratantă și regeneratoare a aloe vera.

Privilegiile Acestei Selecții:

🚀 Hidratare și Regenerare: Aloe Vera este recunoscută pentru efectele sale benefice asupra sănătății pielii și a sistemului digestiv. 💰 Economie și Conveniență: Profitați de prețul avantajos al acestui pachet, care vă oferă suficient suc pentru o perioadă îndelungată. 🎯 Dedicare pentru Îngrijirea Ta: Acest pachet te sprijină în menținerea unei rutine sănătoase, integrând aloe vera în dieta ta zilnică. 🍃 Pur și Benefic: Experimentează beneficiile autentice ale aloe vera, fără aditivi sau conservanți.

Modalități de a te Bucura de Sucul de Aloe Vera:

🌅 Revitalizare Matinală: Începe ziua cu un pahar de suc de aloe vera pentru a-ți hidrata și revigora corpul. 🎉 Inovație în Băuturi: Adaugă sucul de aloe vera în smoothie-uri sau cocktail-uri pentru un plus de prospețime și beneficii pentru sănătate. 🍨 Explorare Culinară: Încorporează sucul în diverse preparate pentru a adăuga o notă sănătoasă și hidratantă.

Alege pachetul 3 x Suc de Aloe Vera 3L de la FROOTYA și lasă-te învăluit de proprietățile benefice ale aloe vera! 🌞🥂 Fiecare sorbit este o îmbrățișare a naturii, aducându-ți sănătate și bine.

Eu sunt sanatos Magazin Cos Cont Cauta