Transport  gratuit  pentru  comenzile  Orange  Valley  de  peste  250  RON.  Transport  gratuit  pentru  comenzile  Frootya  de  peste  150  RON.  Comanda  chiar  acum  pentru  un  discount  de  4,5%!  Produsele  de  la  Orange  Valley  nu  pot  fi  adaugate  in  acelasi  cos  cu  cele  de  la  Frootya.   
Oferta  PROMOTIONALA  in  orasele  Bucuresti  si  Sibiu!  Contacteaza-ne  pentru  intra  in  posesia  unui  VOUCHER de cumparaturi!  CLICK  AICI! 
coacăze negre-2

Suc de Coacaze Negre

119.00 Lei

 

  • Sustine sanatatea inimii
  • Sustine Sanatatea ochilor
  • Ajuta la tratarea astmului
  • Are Efect antiinflamator
  • Sanatatea oaselor Stimuleaza sistemul imunitar

Racoritoare si acrisoare, coacazele negre sunt fructele ideale in sezonul cald si se numara printre cele mai apreciate fructe de padure. Fiind bogate in vitamine, minerale, dar si alti compusi benefici pentru sanatate, aceste mici bobite negre nu sunt numai gustoase, consumul de coacaze negre avand beneficii numeroase pentru organismul uman.

Cu un continut bogat de fitonutrienti si antioxidanti, dar sarace in grasimi si calorii, coacazele negre ar trebui sa se regaseasca in permanenta intr-o dieta sanatoasa si echilibrata.

Vrei sa afli toate minunile pe care aceste fructe de padure le pot face pentru sanatatea ta?

Descopera in articolul urmator tot ce trebuie sa stii despre coacazele negre, de la beneficii si contraindicatii, pana la proprietatile acestora si diversele moduri in care te poti bucura de gustul intens dulce acrisor al bobitelor mici si rotunde!

Coacăzul negru, ce are denumirea știițifică de Ribes nigrum, este un arbust care face parte din genul Ribes, familia Grossulariaceae. Coacăzul negru crește sub formă de tufe de 1 – 2 m înălțime.

Fructele acestei plante, de tip bacă, sunt grupate în ciorchini și sunt boabe zemoase sferice cu gust acrișor, de culoare închisă, care au un diametru de 6 – 11 mm, fiecare fruct conținând mai multe semințe

Eu sunt sanatos Magazin Cos Cont Cauta