Transport  gratuit  pentru  comenzile  Orange  Valley  de  peste  250  RON.  Transport  gratuit  pentru  comenzile  Frootya  de  peste  150  RON.  Comanda  chiar  acum  pentru  un  discount  de  4,5%!  Produsele  de  la  Orange  Valley  nu  pot  fi  adaugate  in  acelasi  cos  cu  cele  de  la  Frootya.   
Oferta  PROMOTIONALA  in  orasele  Bucuresti  si  Sibiu!  Contacteaza-ne  pentru  intra  in  posesia  unui  VOUCHER de cumparaturi!  CLICK  AICI! 
3x coacaz

3 x Suc de Coacăze Negre - Pachet PROMO 9L

357.00 Lei
285.95 Lei

Optează pentru vitalitate cu pachetul „3 x Suc de COACAZE NEGRE 3L” de la FROOTYA!

Beneficiază de o cură de 3 luni cu acest elixir al sănătății, bogat în vitamina C, care te însoțește către un stil de viață vibrant și energic.

🌟🍓 Energizează-ți Zilele cu Pachetul FROOTYA de Suc de Coacăze Negre! 🍓🌟

Cu pachetul 3 x Suc de Coacăze Negre 3L, intră într-o lume a gustului intens și a beneficiilor remarcabile pentru sănătate. Această ofertă specială îți aduce antioxidanții și vitaminele esențiale din coacăze negre, cunoscute pentru efectele lor antiinflamatorii și îmbunătățirea vederii.

Ce Găsești în Acest Pachet:

📦 3 Bag in Box-uri de Suc de Coacăze Negre, fiecare având 3L: Ideal pentru a te asigura că ai parte de beneficiile coacăzelor negre pe termen lung.

Privilegiile Acestei Selecții:

🚀 Imunitate și Vedere Îmbunătățite: Coacăzele negre sunt o sursă excelentă de vitamina C și antioxidanți, care sprijină sănătatea oculară și imunitatea. 💰 Economie și Calitate: Acest pachet oferă o valoare excepțională, permițându-ți să te bucuri de un produs premium la un preț competitiv. 🎯 Angajament pentru Sănătate: Urmând un regim constant cu sucul de coacăze negre, vei contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate. 🍃 Autenticitate și Beneficii: Bucură-te de puritatea și puterea coacăzelor negre, fără aditivi sau conservanți.

Modalități de a te Bucura de Sucul de Coacăze Negre:

🌅 Start Energetic și Protector: Încearcă un pahar de suc de coacăze negre dimineața pentru a-ți proteja corpul și a-ți îmbunătăți energia. 🎉 Inovație în Băuturile Tale: Adaugă un twist sănătos și colorat în cocktail-uri și alte mixuri. 🍨 Descoperirea de Noi Arome: Folosește sucul în prepararea deserturilor sau sosurilor, oferind o notă vibrantă și nutritivă.

Alege pachetul 3 x Suc de Coacăze Negre 3L de la FROOTYA pentru o experiență gustativă unică și o îmbunătățire a sănătății! 🌞🥂 Fiecare sorbit este o promisiune a bunăstării, aducându-ți mai aproape de puterea incredibilă a naturii.

Eu sunt sanatos Magazin Cos Cont Cauta